Politica de returnare

SAFE TIM TRADE SRL  oferă clienților săi serviciul de returnare al produselor conform politicii interne și a legislației în vigoare. Această politică este suplimentară față de drepturile oferite de lege si nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retragere in 30 zile pentru comert la distanta. SAFE TIM TRADE SRL își rezervă dreptul de a refuza un retur în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime.

SERVICIUL RETUR

Se asigură în condiţiile în care:

  • Produsele se returnează în maximum 30 de zile calendaristice de la achiziţie;
  • Este prezentat în original documentul fiscal (factura/bonul fiscal) care dovedeşte achiziţionarea produselor în cauză (și documentele însoțitoare);
  • Produsele sunt obligatoriu returnate în ambalajul original (ambalajul în care au fost achiziționate) cu toate accesoriile și eticheta integre (fără urme de utilizare, deteriorare, lovire);
  • Produsele returnate sunt în stoc și din același lot;
  • Produsele returnate sunt la unitatea de ambalare/vânzare (pachet, rolă, cutie, sac, etc.).

Nu se acceptă returnarea produselor folosite sau asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Returul produselor la furnizor presupune achitarea costului de transport de catre client in valoare de 12 lei.

Produse deteriorate la transport

Eventualele produse deteriorate din culpa transportatorului se semnalizează imediat. Se fac fotografii cu produsul deteriorat și se trimit pe adresa de email contact@safe-tim.ro Ulterior se completează formularul de retur și se solicită înlocuirea produselor.

Returnarea banilor

După recepționarea produselor și constatarea conformității acestora, banii vor fi virați în contul dvs în termen de 2 zile lucrătoare.